Trgovina

Osnovni celostni paket

2.490,00 EUR
Dodaj v košarico
Osnovni paket za enomesečno celostno preobrazbo sklepov

Osnovni paket za enomesečno celostno preobrazbo sklepov vsebuje:

  • 100 % NARAVNI MINERALNI GEL - 1 Kg
  • GLUCOSAMIN CHONDROITIN MSM 1500 mg - 60 tablet
  • OBESEK ZA IZBOLJŠANJE POČUTJA - 1 kos
  • ŽIVA VODA - 30 L
  • ŽIVA GLINA ZA PITJE - 314 mL
  • LIVING SPACE TRANSFORMER/Transformator življenjskega prostora- Φ60mm (do 70m2, eno nadstropje) - pet zlatih medalj na inovatorskih tekmovanjih
  • NAVODILA ZA UPORABO

Paket je zasnovan na podlagi dolgoletnih izkušenj. Ob upoštevanju navodil za uporabo deluje celostno in neodvisno, aktivira imunski sistem ter samozdravljenje. Svetuje se zdrav življenjski slog. Ob sočasnem jemanju ostalih zdravil se priporoča posvet z zdravnikom ali farmacevtom.

Vsi izdelki v paketu so izdelani in certificirani v EU.

Navodila za uporabo:

MINERALNI GEL nanesite v tankem sloju na želeno področje, zavijte v PVC folijo in pustite delovati 4-8h dnevno cel čas terapije.

GLUCOSAMIN CHONDROITIN MSM vzemite eno tableto 2 krat dnevno cel čas terapije.

OBESEK ZA IZBOLJŠANJE POČUTJA nosite cel čas terapije, snemite ga med umivanjem in spanjem. Ne delite ga z drugimi, lahko ga položite direktno na obolelo področje. Ima neomejen čas delovanja, po koncu terapije se priporoča nadaljnja uporaba.

ŽIVA VODA popijte 2 decilitra 5 krat dnevno cel čas terapije. Večkrat dnevno jo lahko nanesete na obolelo področje in uporabite kot očesne ali ušesne kapljice.

ŽIVA GLINA  zvečer pripravimo mešanico ene (lesene, plastične ali steklene) čajne žličke žive gline in 2 decilitra žive vode ter pustimo stati čez noč. Zjutraj pripravek spijemo na tešče.

TRANSFORMATOR ŽIVLJENSKEGA PROSTORA se postavi na sredino našega stanovanja, hiše, objekta. Vzdrževanje ni potrebno, postavitev v spalnico se ne priporoča. Ima neomejen čas delovanja, po koncu terapije se priporoča nadaljnja uporaba.

Domov Trgovina Mineralni gel Podjetje
+386 64 184 983 info@s-transformer.com